Geuren


Een kaars kan er mooi uitzien en perfect passen bij je interieur, maar het belangrijkste bij een geurkaars blijft toch de geur. Wij selecteren onze geuren zorgvuldig en zijn altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen. Naast dat het product heerlijk moet ruiken, vinden wij het ook belangrijk dat het een eerlijk product is!

Een geur is uiteraard heel erg persoonlijk en kan zeer uitgesproken zijn. We begrijpen dat niet elke geur voor iedereen geschikt is. Daarom hebben we een brede selectie samengesteld zodat er voor iedereen een goede match is! Hieronder een uitgebreide omschrijving van onze geuren:

Tobacco & Vanilla:
Deze combinatie maakt een heerlijke klassieke geur. De geur bevat onder andere tonkabonen, vanille, cacao en heeft tonen van gedroogd fruit en hout. Het is een geur met een stoer en warm karakter.

White Tea & Fig:
De nummer 1 geur voor in huis! De kalmerende tonen van de witte thee en de zoete tinten van de vijg maken samen een heerlijke geur. Deze geur is een allemansvriend die in ieder huishouden past. 

Orchid & Amber:
Wie regelmatig een bloemist binnenstapt, zal de geur van orchidee direct herkennen. Voeg daar een houtachtige sensuele geur aan toe en je krijgt een heerlijke combinatie. Ook deze geur past in ieder huis. Vergelijk dit met een vers bosje bloemen dat niet na een week vergaat.

Magnolia & Honeysuckle:
Een exotische geur met warme tonen van de kamperfoelie (honeysuckle) en pure extracten uit de magnoliaplant. Deze magnolia-extracten zorgen voor een frisse geur. De combinatie zorgt er voor heerlijke vakantiegeur in huis. Ogen dicht, kaars aan en je waant je zelf in de Italiaanse Rivièra.

Coco & Vanilla:
Deze combinatie is voor echte liefhebbers van uitgesproken geuren. Houd je van kokos en zoete vanille? Dan ben je met deze geur aan het juiste adres! De combinatie van deze geuren zorgt voor een perfecte balans. Zeker het proberen waard.

Sage & Sea Salt:
Lastig om te omschrijven, maar heerlijk om te ruiken. Zet deze geur op je badrand en je hebt het idee dat je ergens aan de kust bent. De zoute lucht in combinatie met de tonen van salie maken een kruidige combinatie. De opwekkende tonen van mineralen in combinatie met de aardse tinten van de salie maken deze geur onweerstaanbaar!

Bergamot & Sandalwood:
Deze geur herken je direct aan de tonen van sinaasappel en een houtig en aangenaam aroma! De combinatie van bergamot en sandalwood is een rustgevende en elegante geur en een populaire combinatie.

Oud & Mandarin:
Bij deze geur waan je je direct in Oosterse sferen. Als je ooit in Arabische landen bent geweest, zal je de geur snel ervaren als bekend en feestelijk. Het is een volle geur, aromatisch en houtig. Het vleugje mandarin zorgt voor een verfrissende toevoeging. Deze zwaardere geur is heerlijk voor de winterse dagen. 

Tobacco & Oak:
Een warme, houtachtig akkoord van sterke, rokerige tabak en stoffige eik. Dit wordt versterkt door de geur van leer, kruiden en muskus. Deze stoere en warme kleur is erg populair.

Musk & Sandalwood:
Als je aan sandelhout ruikt, ruik je warme en volle tonen. Het ruikt naar hout, is poederachtig, zacht, crèmig en bijna een beetje melkachtig. Dit in combinatie met een sensuele en dierlijke geur van muskus zorgt voor een smeuïge en zijdezachte geur.